Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για νέα μυστήρια μας προετοιμάζει το trailer της τέταρτης σεζόν της σειράς Manifest του Netflix

To Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser για την τέταρτη σεζόν της σειράς Manifest. Πρόκειται για ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας, που η συνδρομητική πλατφόρμα κράτησε ζωντανό, μετά την ακύρωσή του από το NBC το περασμένο έτος. Το πρώτο μισό του φινάλε της ιστορίας θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νομεβρίου. Η επιλογή της ημερομηνίας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς τότε επανεμφανίστηκαν οι επιβάτες της πτήσης Montego Airways Flight 828, αφότου ήταν εξαφανισμένοι για μια πενταετία. Το teaser που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, αφήνει για μια ακόμα φορά υπαινιγμούς σχετικά με την εξαφάνιση των επιβατών. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Jeff Rake θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα δύο ετών και ο Ben θα πρροσπαθήσει να ξεπεράσει την κατάθλιψη και το ψυχολογικό τραύμα που του άφησε η απώλεια της Grace και η απαγωγή της μικρής τους κόρης.

Στον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων επιστρέφουν οι Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor και Ty Doran.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*