Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ηθοποιός του Squid Game

*
Ο Oh Yeong-su, ο Κορεάτης ηθοποιός που κέρδισε πρόσφατα Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά "Squid Game", κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Πάντως, αφέθηκε ελεύθερος, δίχως κράτηση.

Οι εισαγγελείς της Suwon (κοντά στη Σεούλ), αποκάλυψαν την Παρασκευή 25 Νοεμβίου ότι είχαν προσάψει στον Oh την κατηγορία ότι στα μέσα του 2017 είχε αγγίξει με άσεμνο τρόπο το σώμα μια γυναίκας.


Το φερόμενο θύμα υπέβαλε μήνυση κατά του Oh τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Οι αρχές έκλεισαν την υπόθεση τον Απρίλιο, αλλά την άνοιξαν ξανά μετά από αίτημα του θύματος, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Ερωτηθείς από τους εισαγγελείς, ο Oh αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Σε δήλωσή του στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό JTBC, ο ηθοποιός είπε: "Απλώς της κράτησα το χέρι για να καθοδηγήσω sτον δρόμο γύρω από τη λίμνη. Ζήτησα συγγνώμη επειδή [το άτομο] είπε ότι δεν θα δημιουργούσε θέμα γι' αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι τις κατηγορίες".

Το πρακτορείο ειδήσεων AFP επικαλέστηκε έναν αξιωματούχο του δικαστηρίου της Suwon, που είπε ότι "όλα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*