Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για συναρπαστικές περιπέτειες μάς προετοιμάζει το trailer της τρίτης σεζόν του The Mandalorian

Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς The Mandalorian κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει για μια μεγάλη περιπέτεια των Din Djarin και Grogu. Η προβολή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της D23 Expo και όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, ο Din Djarin επανασυνδέεται με τον Grogu. Επιπλέον,. παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη σύγκρουση με τη Bo-Katan Kryze, μια πολεμίστρια Mandalorian που στη δεύτερη σεζόν αναζητούσε το Darksaber, έχοντας ως σκοπό να απελευθερώσει το Mandalore και να επαναφέρει την ειρήνη στον πλανήτη.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του The Mandalorian αναμένεται να συνεχίσει την αφήγηση των περιπετειών του Din Djarin (Pablo Pascal), του μοναδικού Mandalorian gunfighter στο άκρο του γαλαξία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*