Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τουλαχιστον ακόμα δύο σεζόν θα συνεχιστεί η σειρά Yellowstone

*
Θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ακόμα κύκλοι επεισοδίων για τη σειρά Yellowstone. Αυτό επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Cole Hauser που υποδύεται τον Rip Wheeler στην επιτυχημένη σειρά του Paramount Plus, κατά τη διάρκεια της απονομής των Golden Globes 2023.

"Μπορώ να σας πω ότι θα υπάρξει [σεζόν] 6 και [θα υπάρξει] 7η, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε ο ηθοποιός στο ET πριν ξεκινήσει η τελετή. "Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Θα ήθελα να το μοιραστώ με τους fans. Θα είναι έκπληξη", συνέχισε, αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι ο απόηχος της μέσης της 5ης σεζόν.


Δημιουργοί του Yellowstone είναι οι Taylor Sheridan και John Linson. Το σενάριο επικεντρώνεται στον John Dutton (Kevin Costner), έναν κτηνοτρόφο που έχει ένα από τα μεγαλύτερα ράντζα στις ΗΠΑ. Τα προς το ζην της οικογένειάς του, ωστόσο, απειλούνται συνεχώς από εκείνους με τους οποίους η γη τους έχει κοινά ζύνορα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Kelsey Asbille, Wes Bentley, Luke Grimes και Kelly Reilly.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*