Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τρομακτικές καταστάσεις μας προετοιμάζουν τα νέα πλάνα της σειράς Stranger Things (video)

Η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς Stranger Things πλησιάζει. Η Millie Bobby Brown την έχει περιγράψει ως άκρως τρομακτική και εμείς προφανώς αναμένουμε να παρακολουθήσουμε τι επιφυλάσει η συνέχεια. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. Τα επτά θα γίνουν διαθέσιμα στις 27 Μαΐου και τα άλλα 2 την 1η Ιουλίου.

Τώρα, το Netflix δημοσίευσε ένα video με τα οκτώ πρώτα λεπτά της νέας σεζόν, ίσα για να ανοίξει η ορεξη των fans, που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ξανά το Hawkins National Laboratory, όπου τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.


Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) δουλεύει στο κέντρο όπου μεγάλωσε η Eleven μαζί με ένα από τα άλλα παιδιά που έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Τη στιγμή που προσπαθεί να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο ρουτίνας, η εγκατάσταση τίθεται σε κατάσταση συναγερμού και αρχίζουν να ακούγονται φωνές για βοήθεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*