Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Giancarlo Esposito: Στα όρια της απελπισίας κάποτε, μπήκε σε σκοτεινές σκέψεις για να εξασφαλίσει την οικογένειά του (video)

Μεταξύ των σειρών Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian και ακόμη και του βραχύβιου Revolution, ο Giancarlo Esposito έχει καθιερωθεί ως ένας περιζήτητος ηθοποιός που διαπρέπει στο να υποδύεται κακοποιούς. Ωστόσο, δεν απολάμβανε πάντα τέτοια τύχη στην καριέρα του. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στην εκπομπή Jim & Sam του SiriusXM, ο Esposito θυμήθηκε μια εποχή το 2008, όταν βρισκόταν κοντά στην πτώχευση και ήταν τόσο απελπισμένος που σκέφτηκε να βάλει ένα συμβόλαιο θανάτου στον εαυτό του για να εξασφαλίσει την οικογένειά του με τα χρήματα της ασφάλειας.

«Η διέξοδος που είχα στο μυαλό μου ήταν: ‘Έι, παίρνεις ασφάλεια ζωής αν κάποιος αυτοκτονήσει; Τους φτάνουν για να ζήσουν;' Η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα γιατί ρωτούσα αυτά τα πράγματα», θυμήθηκε ο Esposito μέσω του Variety. «Άρχισα να καταστρώνω σχέδια. Αν έβαζα κάποιον να με ξεκάνει, ένα θάνατο από ατύχημα, [τα παιδιά μου] θα έπαιρναν την ασφάλεια. Είχα τέσσερα παιδιά. Ήθελα να έχουν μια ζωή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σκέφτηκα κυριολεκτικά την αυτοκαταστροφή για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τόσο χαμηλά ήμουν».


«Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου ότι υπήρχε αυτή η διέξοδος, αλλά δεν θα ήμουν εδώ για να είμαι διαθέσιμος στα παιδιά μου», συνέχισε ο Esposito. «Μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο, επειδή ο πόνος που θα τους προκαλούσα θα ήταν δια βίου και θα υπήρχε δια βίου τραύμα που απλώς θα επέκτεινε το διαγενεακό τραύμα από το οποίο προσπαθώ να απομακρυνθώ και γω. Το φως στην άκρη του τούνελ ήταν το Breaking Bad".

Ο ρόλος του Esposito ως Gus Fring τόσο στο Breaking Bad όσο και στο Better Call Saul ήταν μια στιγμή μεταμόρφωσης για τη θέση του στο Χόλιγουντ και έκτοτε εργάζεται συνεχώς. Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Esposito είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Show του 2017, μια ταινία στην οποία υποδύθηκε έναν απελπισμένο άνδρα, τον Mason Washington, ο οποίος σκέφτεται να αυτοκτονήσει σε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να εξασφαλίσει την οικογένειά του. Και όπως η τέχνη μιμείται τη ζωή, ο Mason επιλέγει επίσης να ζήσει.

Το Parish, η νέα δραματική σειρά του Esposito, προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο AMC και στην Ελλάδα από την Cosmote TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*