Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gladiator 2: Ακόμα έξι ηθοποιοί στο καστ του αναμενόμενου sequel

*
Το καστ της ταινίας Gladiator 2 επεκτείνεται, με την προσθήκη ακόμα έξι ηθοποιών. Όπως αναφέρει το Deadline, η παραγωγή του αναμενόμενου sequel από τον σκηνοθέτη Ridley Scott και τον σεναριογράφο David Scarpa, ήρθε σε συμφωνία με τους May Calamawy (Moon Knight), Lior Raz (Fauda), Derek Jacobi (Good Omens), Peter Mensah (Avatar) και Matt Lucas (Wonka). Βέβαια, για την ώρα τουλάχιστον, δεν αποκαλύπτονται οι ρόλοι που θα υποδυθούν, όπως, βέβαια, δε γνωρίζουμε και λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας. Εκτός από το γεγονός ότι θα διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά από τα γεγονότα του original.

Στο Gladiator 2 θα εμφανίζονται και οι Paul Mescal, Denzel Washington και Pedro Pascal. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Ridley Scott, Michael Pruss (Scott Free), Douglas Wick (Red Wagon Entertainment) και Lucy Fisher. Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*