Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Godzilla Minus One: Η Ιαπωνία ήταν απροετοίμαστη για την άφιξη του Kaiju King (trailer)

Η Toho δημοσίευσε ένα νέο trailel για την ταινία Godzilla Minus One. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια αποτυπώνεται το χάος που θα επικρατήσει με την άφιξη του Godzilla και θα πάρετε μια ιδέα για το σενάριο, που επικεντρώνεται στη μεγάλη προσπάθεια της Ιαπωνίας να ορθοποδήσει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Η μεταπολεμική Ιαπωνία βιώνει την απόλυτη ύφεση, όταν μια νέα κρίση εμφανίζεται με τη μορφή ενός γιγαντιαίου τέρατος, που βαφτίζεται στη φρικτή ισχύ της ατομικής βόμβας", αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.


Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Takashi Yamazaki και τη μουσική υπογράφει ο Naoki Sato. Πρωταγωνιστούν οι: Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando και Kuranosuke Sasaki.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*