Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Goosebumps: Οι Ανατριχίλες επιστρέφουν με την καινούργια σειρά του Disney Plus (trailer)

Το Disney Plus κυκλοφόρησε το trailer της νέας του κωμικής σειράς τρόμου, το Goosebumps. Το show βασίζεται στα κλασικά εφηβικά μυθιστορήματα Ανατριχίλες, παρουσιάζοντας μια ιστορία 5 νεαρών που κατά λάθος απελευθερώνουν επικίνδυνες υπερφυσικές δυνάμεις. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνεργαστούν για να τις ανακτήσουν και να τις στείλουν πίσω εκεί που ανήκουν, ενόσω ανακαλύπτουν απίστευτα πράγματα για το παρελθόν των γονιών τους. Η σειρά δε θα έχει καμία σχέση με την ταινία Goosebumps του 2015, ούτε με το επακόλουθο sequel της.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Rob Letterman (Detective Pikachu, Monsters vs. Aliens) και Nicholas Stoller (Neighbors 2: Sorority Rising, The Five-Year Engagement) και πρωταγωνιστές της οι Justin Long, Ana Yi Puig, Miles McKenna, Will Price, Zack Morris, Isa Briones, Rachael Harris και Rob Huebel.


Το Goosebumps θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus και στο Hulu, στις 13 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*