Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Adeline Rudolph του The Chilling Adventures of Sabrina στο καστ της ταινίας Mortal Kombat 2

*
Η Adeline Rudolph είναι η δεύτερη ηθοποιός από τη σειρά The Chilling Adventures of Sabrina του Netflix, που προστίθεται στο καστ της ταινίας Mortal Kombat 2. Η πρώτη είναι η Tati Gabrielle, η οποία θα υποδύεται έναν ρόλο πολύ κοντινό σ’ αυτόν της Rudolph. Πιο συγκεκριμένα, η Rudolph θα εμφανίζεται ως Princess Kitana και η Gabrielle ως η προστάτιδά της, Jade.

Το Mortal Kombat 2 δε θα είναι το πρώτο εγχείρημα της Rudolph σε παραγωγές που βασίζονται σε video games, αφού η ηθοποιός και μοντέλο έχει προηγουμένως εμφανιστεί και στη σειρά Resident Evil του Netflix. Τα γυρίσματα για την ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2023.

Εκτός από τις Rudolph και Gabrielle, θα εμφανίζονται και οι Jessica McNamee και Josh Lawson. Το σενάριο γράφτηκε από τον Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*