Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H δεύτερη σεζόν της σειράς Arcane θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024 (trailer)

*
Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Arcane θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, προς το τέλους του επόμενου έτους.

Κατά τη διάρκεια του Video V Vision Conference του 2024, η Tencent ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν της σειράς και η είδηση μαθεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσω δημοσίευσης στο X (πρώην Twitter), από τον λογαριασμό LeagueofLeak’s.



Σύμφωνα με την δημοσίευση, η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες το τέταρτο τρίμηνο του 2024, ενώ οι χρήστες του subreddit r/leagueofLegends εικάζουν πως θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, όπως συνέβη και στην περίπτωση της πρώτη σεζόν.

Ίσως θυμόσαστε πως στη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης Undercity Nights της Riot Games τον Νοέμβριο του 2021, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της σειράς, ο CEO της Riot Games Nicolo Laurent διαβεβαίωσε τους fans ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και τόσο για τη δεύτερη σεζόν του Arcane. Η μόνη επιφύλαξη ήταν ότι η σειρά δεν θα είχε ολοκληρωθεί με το περάς του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*