Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H επένδυση της Sony στη FromSoftware, ίσως οδηγήσει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές

*
Η επένδυση της Sony στη FromSoftware, ίσως οδηγήσει σε projects της PlayStation Productions, βασισμένα σε IPs της δεύτερης. Μιλώντας για την εξαγορά ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών της developer του Elden Ring, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst δήλωσε στο Reuters: "Πρώτα θα πρέπει να σκεφτούμε για συενργασίες στον χώρο της ανάπτυξης παιχνιδιών, όμως δεν είναι εκτός συζήτησης το ότι η PlayStation Productions θα μπορούσε να διερρευνήσει και άλλες προοπτικές".

Η PlayStation Productions είναι ένα από τα νεότερα τμήματα που ίδρυσε η Sony για την αυτοκρατορία του PlayStation και επικεντρώνεται στη μεταφορά franchises της πλατφόρμας στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Προς το παρόν, δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο IP που δεν ανήκει στη Sony, όμως με βάση τα σχόλια του Hulst δεν αποκλείεται να υπάρχξουν παραγωγές σχετικές με το Elden Ring ή το Bloodborne.


Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Sony απέκτησε το 14,09% των μετοχών της Kadokawa Corporation, μητρικής της FromSoftware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*