Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Marvel καθυστερεί αρκετά τις ημερομηνίες πρεμιέρας για Deadpool 3, Blade, Fantastic Four και Avengers: Secret Wars

*
Μερικές από τις επόμενες ταινίες του Marvel Cinematic Universe θα καθυστερήσουν να κάνουν πρεμιέρα, ύστερα από αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Disney. Σύμφωνα με αναφορές του The Hollywood Reporter, μεταξύ των ταινιών που επηρεάζονται είναι οι Deadpool 3, Blade, Avengers: Secret Wars και Fantastic Four.

Το Blade αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Ως συνέπεια αυτού, η πρεμιέρα του Deadpool 3 μεταφέρθηκε από την ίδια ακριβώς ημερομηνία, στις 8 Νοεμβρίου 2024. Το Fantastic Four, που επρόκειτο να κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου 2024, θα καθυστερήσει μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2025.

Μια άλλη ταινία της Marvel, που για την ώρα παραμένει άτιτλη, μεταφέρθηκε από τις 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 7 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Η επόμενη ταινία που θα καθυστερήσει είναι το Avengers: Secret Wars, που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου 2026, αντί για τις 7 Νοεμβρίου 2025. Τέλος, μια ακόμα άτιτλη ταινία της Marvel, με ημερομηνία πρεμιέρας την 1η Μαΐου 2026, αφαιρέθηκε πλήρως από το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Disney.

Η τρέχουσα φάση του MCU θα συνεχίσει κανονικά, με την επόμενη κυκλοφορία της να είναι η ταινία Black Panther: Wakanda Forever. Θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 11 Νοεμβρίου 2022. Στο καστ της περιλαμβάνονται οι Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Florence Kasumba, Michaela Coel, Tenoch Hierta, Martin Freeman, Angela Bassett, Zachari Bankolé, Dorothy Steel, Danny Sapani, Mabel Cadena, Alex Livinalli, Kamaru Usman και Richard Schiff. Σκηνοθέτης είναι ο Ryan Coogler (Black Panther, Creed), σε σενάριο του ίδιου και του Joe Robert Cole (The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, All Day and a Night).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*