Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Red και η Chloe ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ταινία Descendants: The Rise of Red του Disney+ (trailer)

Το Disney+ δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την ταινία Descendants: The Rise of Red, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 12 Ιουλίου 2024.

Το σενάριο ακολουθεί τη Red, την επαναστάτρια κόρη της Queen Of Hearts, και την Chloe, την τελειομανή κόρη της Σταχτοπούτας. Όταν η τυραννική Queen of Hearts υποκινεί ένα πραξικόπημα κατά του Auradon, οι εκ διαμέτρου αντίθετες Red και Chloe πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να αναιρέσουν το τραυματικό γεγονός που έβαλε τη μητέρα της Red στον κακό δρόμο.


Πρωταγωνιστούν οι: Kylie Cantrall ως Red, Malia Baker ως Chloe, Brandy ως Cinderella, Rita Ora ως the Queen of Hearts, Dara Reneé ως Uliana, Ruby Rose Turner ως Bridget/Young Queen of Hearts, Morgan Dudley ως Ella/Young Cinderella, Joshua Colley ως Young Hook, Peder Lindell ως Morgie, Grace Narducci ως Fay/Young Fairy Godmother, Jeremy Swift ως Principal Merlin, Paolo Montalban ως King Charming, Leonardo Nam ως Maddox Hatter. Τέλος η China Anne McClain επιστρέφει στον ρόλο τη Uma και θα είναι η διευθύντρια του Auradon Prep.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*