Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θριαμβεύει σε Netflix και IMDb

*
Μετά τους Έλληνες τηλεθεατές, η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατέκτησε και το παγκόσμιο κοινό. Ήδη, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η παραγωγή έχει βαθμολογήθεί από περισσότερους από 5.000 χρήστες της πλατφόρμας IMDb, με τον μέσο όρο να βρίσκεται στο 8,4.

Η σειρά προστέθηκε στον κατάλογο του Netflix στις 19 Δεκεμβρίου 2023 για τους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο και από τις 17 Μαρτίου είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, όπως δημοσιεύει ο ιστότοπος Flixpatrol, την Κυριακή 19 Μαρτίου το Maestro βρέθηκε στην όγδοη θέση με τις πλέον δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας streaming.


Πλέον, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα υπόλοιπα μέλη του cast και οι λοιποί συντελεστές της παραγωγής ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*