Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sofia Vergara πρωταγωνιστεί στη σειρά Griselda του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer της μίνι δραματικής σειράς Griselda, όπου πρωταγωνιστεί η Sofia Vergara. Θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου 2024.

Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Κολομβιανής επιχειρηματίας Griselda Blanco, μιας αφοσιωμένης μητέρας που δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία. Το θανατηφόρο μείγμα της ανυποψίαστης αγριότητας και της γοητείας της Blanco τη βοήθησε να εκπληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις της σε επιχείρηση και της οικογένεια, με αποτέλεσμα να γίνει ευρέως γνωστή ως η νονά.


Στο πλευρό της Vergara βρίσκονται οι: Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez, José Zúñiga, Maximiliano Hernández και Julieth Restrepo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*