Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έρχεται στα Village Cinemas σε extended μορφή και με Dolby Atmos

*
Τα Village ανακοίνωσαν την εκ νέου προβολή των ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών σε επιλεγμένες αίθουσές τους. Η προβολή περιλαμβάνει τις extended εκδόσεις των ταινιών και μάλιστα με υποστήριξη ήχου Dolby Atmos.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού θα προβληθεί από τις 6 έως και 12 Απριλίου σε extended μορφή με Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera), ο  Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι από 13 έως και 19 Απριλίου σε extended μορφή με Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera) και ο  Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου σε extended version με Dolby Atmos(και 4K στην Vmax Sphera).


Μπορείτε να κλείσετε τώρα τα εισιτήριά σας μέσω του επίσημου site της εταιρείας. Με την αγορά ενός εισιτηρίου Γενικής Εισόδου σε μία από τις Epic προβολές κερδίζετε voucher για έκπτωση 15% στο εισιτήριο Γενικής Εισόδου των δύο επόμενων Epic ταινιών της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*