Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Haunted Mansion: Το trailer της ταινίας της Disney είναι γεμάτο αστέρες του Hollywood

H Disney κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία Haunted Mansion, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Ιουλίου 2023. Περιγράφεται ως μια ελαφρώς τρομακτική, διασκεδαστική περιπέτεια και στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Jared Leto στον ρόλο του The Hatbox Ghost.

Εμπνευσμένο από το κλασσικό θεματικό πάρκο, το σενάριο του Haunted Mansion σχετίζεται με μια γυναίκα και τον γιό της που επιστρατεύουν μια ομάδα ατόμων που αποκαλούνται πνευματικοί ειδικοί για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες οι οποίοι έχουν θρονιαστεί στο σπίτι τους.


Πρωταγωνιστούν οι Jared Leto, Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Tiffany Haddish, LaKeith Stanfield και Hasan Minhaj. Σκηνοθετεί ο Justin Simien (Dear White People) και το σενάριο έχει γράψει η Katie Dippold (Parks and Recreation).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*