Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HBO: Αν όλα πάνε καλά, η δεύτερη σεζόν της σειρά The Last of Us έρχεται το 2025

*
Αν δεν αλλάξουν πολύ τα δεδομένα, το HBO θα ρίξει στην αγορά το δεύτερο κύκλο της σειράς The Last of Us κάποια στιγμή το 2025. Μπορεί η απεργία των σεναριογράφων να απασχολεί ιδιαίτερα το Hollywood και τις παραγωγές, φαίνεται όμως πως έχουμε μια πρώτη ένδειξη και για το πότε να περιμένουμε κάτι νεότερο από τη μεταφορά του τίτλου του PlayStation. H επικεφαλής δραματικών παραγωγών της πλατφόρμας, Francesca Orsi, σημείωσε πως η απεργία έχει πάει τα πάντα πίσω, αλλά εύχεται σύντομα να ξεκινήσουν ξανά όλοι να εργάζονται: «ελπίζω πως θα έχουμε λύση στο θέμα αργά ή γρήγοροα. Διαφορετικά θα πρέπει να δούμε τι έχουμε για το τέλος του 2024 και τι θα παραδοθεί το 2025. Ελπίζουμε να έχουμε το The Last of Us 2 κάποια στιγμή το 2025».

Πάντως η ίδια σημείωσε πως τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά αν η απεργία διαρκέσει 6 με 9 μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*