Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideo Kojima: Το PlayStation ανακοίνωσε ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό game designer και director (trailer)

Το PlayStation και η Kojima Productions ανακοίνωσαν το Hideo Kojima: Connected Worlds, ένα ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Ιάπωνα game designer και director.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του επερχόμενου φιλμ, θα εξερευνά τη δημιουργική διαδικασία του θρυλικού developer, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 1986, στην Konami. Εκεί δημιούργησε το Metal Gear (1987) για το MSX2, που αποτέλεσε την απαρχή του stealth στα video games. Στο ντοκιμαντέρ θα εμφανίζονται guests όπως οι Guillermo del Toro και George Miller, που μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους αναμνήσεις από το έργο, αλλά και από την ευφυΐα του Kojima.


Το Hideo Kojima: Connected Worlds αναμένεται να διατεθεί σύντομα. Έως ότου μάθουμε ακριβώς το πότε, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*