Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of the Dragon: Αποκαλύφθηκε ο αριθμός των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν

*
Δημοσίευμα του Deadline αποκαλύπτει τον αριθμό των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν της σειράς House of the Dragon. Ίσως κάποιοι να απογοητευτούν, μιας και το σύνολό τους θα είναι οκτώ, δηλαδή δύο λιγότερα σε σχέση με τον πρώτο κύκλο. Ο βασικός λόγος της "μείωσης" είναι ότι κάποια κομμάτια του σεναρίου γράφτηκαν εξ' αρχής. Δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο και η πολιτική που ακολουθεί η Warner Bros. για μείωση του κόστους κάθε παραγωγής. Επίσης, σημειώνεται πως τα νέα επεισόδια θα κάνουν κατά πάσα πιθανότητα πρεμιέρα το Καλοκαίρι του 2024.

Το House of the Dragon βασίζεται στο μυθιστόρημα του George R.R. Martin, Fire & Blood που διαδραματίζεται δεκάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, παρουσιάζοντας την άνοδο και την πτώση των Targaryens.


Στην πρώτη σεζόν πρωταγωνίστησαν οι Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke και Emma D’Arcy ως Princess Rhaenyra Targaryen. Στο πλευρό τους οι Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Graham McTavish, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn και Theo Nate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*