Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of the Dragon: Με δύο trailers ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν

Το Max δημοσίευσε δυο νέα trailers για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς House of the Dragon, που μεταξύ άλλων ορίζουν την ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων. Τα trailer έχουν τον τίτλο “Black” και “Green” και παρουσιάζουν μια από τις διαφορετικές οπτικές των συμβουλίων του King Aegon και της Queen Rhaenyra, που ετοιμάζονται για πόλεμο. Όσο για την πρεμιέρα, υπομονή ως τις 17 Ιουνίου, ώρα 04:00, στο ΗΒΟ και στο Max.



Βασισμένο στη σειρά βιβλίων Fire & Blood του George R.R. Martin, το House of the Dragon χρονολογεί την άνοδο και την πτώση των Targaryens, της μοναδικής οικογένειας των dragonlords που επέζησε από το Doom of Valyria. Τα γεγονότα διαδραματίζονται 300 χρόνια πριν από αυτά της σειράς Game of Thrones.

Επιστρέφουν οι ηθοποιοί: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.

Νέοι στο cast είναι οι: Abubakar Salim ως Alyn of Hull, Gayle Rankin ως Alys Rivers, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*