Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of the Dragon: Πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς prequel του Game of Thrones

To HBO μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν της σειράς House of the Dragon, που αποτελεί prequel του Game of Thrones prequel. Τα επερχόμενα γεγότα σηματοδοτούν την έναρξη του Dance of the Dragons, με κάθε πλευρά να συγκεντρώνει όσο το δυνατό περισσότερους συμμάχους και δράκους για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn, Theo Nate, μαζί με τους Gayle Rankin, Russell Beale, Freddie Fox και Abubakar Salim, που θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν.


Το House of the Dragon βασίζεται στην νουβέλα Fire & Blood του George R.R. Martin. Καταγράφει την άνοδο και την πτώση των Targaryens, της μοναδικής οικογένειας dragonlords που επέζησαν στο Doom of Valyria. Μας μεταφέρει 300 πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*