Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of the Dragon - Το trailer της δεύτερης σεζόν μας προετοιμάζει για δραματικές εξελίξεις

Κυκλοφόρησε το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς House of the Dragon, το prequel του Game of Thrones, που θα κάνει πρεμιέρα σε Max και HBO τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, ώρα 04:00. Βασισμένο στη σειρά βιβλίων του George R.R. Martin, Fire & Blood, το House of the Dragon καταγράφει την άνοδο και την πτώση των Targaryens- της μοναδικής οικογένειεας dragonlords που επέζησε από το Doom of Valyria. Διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.

Επιστρέφουν από την πρώτη σεζόν οι: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.


Στο πλευρό τους οι "νεοφερμένοι": Abubakar Salim ως Alyn of Hull, Gayle Rankin ως Alys Rivers, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και and Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*