Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hθοποιός του Game of Thrones ήταν υποψήφια για τον ρόλο της Ellie σε ενδεχόμενη ταινία The Last of Us

*
Ο Neil Druckmann, πρόεδρος της Naughty Dog, αποκάλυψε ότι η Maisie Williams βρισκόταν σε συζητήσεις με το ΗΒΟ, για τον ρόλο της Ellie του The Last of Us.

Η Bella Ramsey, γνωστή και ως Lyanna Mormont από τη σειρά Game of Thrones, είναι αυτή που θα υποδυθεί τελικά την Ellie στη σειρά The Last of Us που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου 2023, μέσα από το δίκτυο του HBO. Όμως, μια ακόμα ηθοποιός του Game of Thrones υπήρξε στο παρελθόν υποψήφια για τον ίδιο ρόλο.


Η Williams, που στο Game of Thrones υποδύθηκε την Arya Stark, διαπραγματεύτηκε τη συμμετοχή της στο project, όταν αυτό αφορούσε στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής παραγωγής με θέμα τους δύο τίτλους της Naughty Dog. Σύμφωνα με τον Druckmann, υπήρξαν πολλές ακόμα υποψήφιες ηθοποιοί για τον ρόλο της Ellie, συμπεριλαμβανομένης της Kaitlyn Dever του Booksmart.

Καθώς η υλοποίηση του project καθυστερούσε και τα χρόνια περνούσαν, οι δύο προαναφερθείσες ηθοποιοί προφανώς μεγάλωσαν και έγιναν πολύ μεγάλες για να υποδυθούν την Ellie. Έτσι, η Ramsey κέρδισε την πολυπόθητη θέση στο αναμενόμενο show του HBO.

Στη σειρά The Last of Us θα εμφανίζονται επίσης οι Gabriel Luna, Anna Torv, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Storm Reid, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Keivonn Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson, Troy Baker, Brad Leland, Scott Shepherd, Rutina Wesley και Natasha Mumba.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*