Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humane: Οι ηγέτες της Γης λαμβάνουν μια σκληρή απόφαση στην ταινία της Caitlin Cronenberg (trailer)

H IFC Films κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Humane, που σκηνοθετεί η Caitlin Cronenberg, κόρη του θρυλικού δημιουργού ταινιών θρίλερ, David Cronenberg. Η πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, ενώ στις 26 Ιουλίου θα προστεθεί στον κατάλογο του Shudder.

"Τα γεγονότα του Humane διαδραματίζονται μέσα σε μία ημέρα, λίγους μήνες μετά από μια παγκόσμια οικολογική καταστροφή που ανάγκασε τους ηγέτες του κόσμου να λάβουν ακραία μέτρα για τη μείωση του πληθυσμού της γης. Σε έναν πλούσιο θύλακα, ένας πρόσφατα συνταξιοδοτημένος δημοσιογράφος κάλεσε τα ενήλικα παιδιά του σε δείπνο για να ανακοινώσει τις προθέσεις του να καταταγεί στο νέο πρόγραμμα ευθανασίας της χώρας. Αλλά όταν το σχέδιο του πατέρα πάει στραβά, οι εντάσεις ξεσπούν και το χάος επικρατεί ανάμεσα στα παιδιά του", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


Πρωταγωνιστούν οι: Jay Baruchel (Blackberry) ως Jared, Emily Hampshire (Schitt’s Creek) ως Rachel, Peter Gallagher (Grace and Frankie) ως Charles, Enrico Colantoni (Station Eleven) ως Bob, Sebastian Chacon (Emergency) ως Noah, Alanna Bale (Cardinal) ως Ashley και Sirena Gulamgaus (Transplant) ως Mia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*