Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ακαδημία των Όσκαρ απέκλεισε τον Will Smith από τις διοργανώσεις της για τα επόμενα 10 χρόνια

*
Η Ακαδημία των Όσκαρ ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του Will Smith από όλες τις διοργανώσεις της για τα επόμενα 10 χρόνια μετά από το διάσημο πια χαστούκι του ενάντια στον Chris Rock. Σε ψηφιακή σύσκεψη της Academy of Motion Picture Arts and Science το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου πάρθηκε η απόφαση αποβολής του ηθοποιού που απέσπασε το Όσκαρ για την κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία King Richard.

Από τη μεριά του ο Smith έχει ήδη παραιτηθεί από την Ακαδημία, δηλώνοντας πως με την πράξη του αυτή πρόδωσε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και πως είναι πληγωμένος μετά από αυτό το άσχημο περιστατικό. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παραιτηθεί από την Ακαδημία. Μεταξύ αυτών είναι οι Harvey Weinstein, Bill Cosby, Roman Polanski και Adam Kimmel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*