Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Alicia Silverstone πρωταγωνιστεί στην ταινία τρόμου Perpetrator (trailer)

H Shudder δημοσίευσε το trailer της ταινίας τρόμο Perpetrator, όπου πρωταγωνιστούν η Kiah McKirnan και η Alicia Silverstone. Η πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αόθουσες θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

"Στην ταινία, η Jonny Baptiste (McKirnan) είναι μια απερίσκεπτη έφηβη που στέλνεται να ζήσει με την εν διαστάσει θεία της Hildie (Silverstone). Στα 18α γενέθλιά της, βιώνει μια ριζική μεταμόρφωση: ένα οικογενειακό ξόρκι που την επαναπροσδιορίζει με το όνομα Forevering. Όταν πολλά έφηβα κορίτσια χάνονται στο νέο της σχολείο, μια μυθικά άγρια Johnny κυνηγά τον δράστη".


Συμπρωταγωνιστούν οι Christopher Lowell ως Principal Burke, Melanie Liburd ως Jean, Casimere Jollette ως Aviva, Ireon Roach ως Elektra, Sasha Kuznetsov ως Kirk, Greta Stolte ως Darby, Josh Bywater ως Sterling, Avery Holliday ως Poppy και Ilirida Memedovski ως Avalon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*