Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon ετοιμάζει σειρά live-action Spider-Man Noir

*
Δημοσιεύματα μέσων του εξωτερικού λένε πως μια σειρά live-action Spider-Man Noir βρίσκεται στα σκαριά για το Amazon Prime Video.

Το Variety ισχυρίζεται πως η σειρά – της οποίας η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει – θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1930, με πρωταγωνιστή έναν Spider-Man, αρκετά γηραιότερο απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει. Όπως σημειώνεται, η σειρά θα τοποθετείται σε ένα ξέχωρο σύμπαν απ’ αυτό του Marvel Cinematic Universe, ενώ το alter ego του Spider-Man δε θα είναι ο Peter Parker.

Σεναριογράφος και executive producer της σειράς φαίνεται πως είναι ο Oren Uziel των The Lost City, Mortal Kombat και των επερχόμενων Borderlands και John Wick 4.


Πλέον μένουν οι σχετικές επισημοποιήσεις από μεριάς Amazon, ώστε να είμαστε βέβαιοι πως όλα τα παραπάνω αληθεύουν. Αυτή θα είναι η δεύτερη σειρά που σχετίζεται με τον κόσμο του Spider-Man για την Amazon. Τον Νοέμβριο του 2022 ανακοινώθηκε μια live-action σειρά με πρωταγωνίστρια τη Silk, την μισή Αμερικανίδα και μισή Κορεάτισσα υπερ-ηρωίδα από τα comic books του Spider-Man.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*