Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon ετοιμάζει ταινία ToeJam & Earl

*
Σύμφωνα με αναφορές, η Amazon έχει στα σκαριά μια ταινία ToeJam & Earl, που θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά videogames.

Οι ToeJam και Earl είναι δύο εξωγήινοι ράπερ που προσγειώνονται κατά λάθος στη Γη και στη συνέχεια προσπαθούν να εντοπίσουν το διαστημόπλοιό τους κομμάτι – κομμάτι, ενώ παράλληλα ζουν πολλές παράξενες καταστάσεις. Ο πρώτος τίτλος της σειράς κυκλοφόρησε το 1991 για το Sega Mega Drive, ενώ ο τελευταίος λανσαρίστηκε το 2003 για το Xbox, με το όνομα ToeJam & Earl III: Mission to Earth. Η πορεία του στην αγορά δεν ήταν η αναμενόμενη, με συνέπεια το κλείσιμο του στούντιο πίσω από τη σειρά (ToeJam & Earl Productions), μέσα στο ίδιο έτος.

Όπως ισχυρίζεται το Hollywood Reporter, σεναριογράφοι της ταινίας ToeJam & Earl είναι οι Amos Vernon και Nunzio Randazzo (Transylvania 4). Μεταξύ των producers, λέγεται πως είναι ο μπασκετμπολίστας Stephen Curry, μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Unanimous Media. Μαζί του θα δουλέψουν οι Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg και Dan Jevons από τη Story Kitchen. Executive producers είναι οι Timothy I. Stevenson, Jenelle Lindsay, Mark Voorsanger και Greg Johnson.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*