Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η άνοδος και η πτώση μιας αυτοκρατορίας παρουσιάζονται στο trailer της ταινίας BlackBerry

H IFC Films δημοσίευσε το trailer της ταινίας BlackBerry, όπου πρωταγωνιστούν οι Jay Baruchel και Glenn Howerton. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2023. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, θα πάρετε μια γεύση από την άνοδο της πρώτης εταιρείας κατασκευής smartphones, στις αρχές της χιλιετίας αλλά και την πτώση της, καθώς δεν κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια της με την έλευση του ανταγωνισμού, όπως τα iPhone της Apple.

Στους βασικούς ρόλους εμφανίζονται οι Jay Baruchel (Tropic Thunder) ως Mike Lazaridis, Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia) ως Jim Balsillie, Saul Rubinek (Frasier) ως John Woodman, Cary Elwes (The Princess Bride) ως Carl Yankowski, Michael Ironside (The Machinist) ως Charles Purdy, Rich Sommer (The Devil Wears Prada) ως Paul Stannos, SungWon Cho (Gen:Lock) ως Ritchie Cheung, Michelle Giroux (Black Mirror) ως Dara Frankel και Matt Johnson (που είναι και ο σκηνοθέτης), ως Douglas Fregin.


Το σενάριο έχει γράψει ο Matthew Miller και βασίζεται στη νουβέλα των Jacquie McNish και Sean Silcoff με τίτλο "Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*