Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ashley Johnson δίνει τα εύσημα στη Bella Ramsey για τον ρόλο της Ellie στο The Last of Us

*
H Ashley Johnson, που υποδύθηκε την Ellie στα The Last of Us Parts 1 & 2, αλλά και τη μητέρα της πρωταγωνίστριας στη σειρά του HBO, υποστηρίζει ότι η Bella Ramsey τίμησε και με το παραπάνω τον ρόλο που την έκανε διάσημη.

"Λόγω του βάθους και του ταλέντου που έχει η Bella. Νιώθω ότι υψώσει τον ρόλο. Νιώθω ότι πρόσφερε στην Ellie πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαμε να κάνουμε στο παιχνίδι", δήλωσε Johnson σε μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου.


"Αισθάνομαι ότι υπήρξαν τόσες πολλές στιγμές και σκηνές όπου η Ellie μπόρεσε να πει πράγματα που νιώθω ότι δεν τα κατάφερα ποτέ, όπου μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να αντισταθεί στον Joel ή σε οποιονδήποτε γύρω της", συμπλήρωσε η Johnson. "Και είναι καθαρτικό. Με κάνει τόσο χαρούμενη που βλέπω την ηρωίδα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και να έχει περισσότερο λόγο στη ζωή της κατά κάποιον τρόπο".

Επίσης, η Johnson αναφέρθηκε σε εναν δεσμό με τη Ramsey, λόγω της κοινής τους αγάπης για την Ellie.

"Δεν πιστεύω ότι κανένας άλλος θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό. Επιτέλους παρακολούθησα το τελευταίο επεισόδιο και είναι πολύ καλή. Με εκπλήσσει απόλυτα. Θα ακούγεται τόσο περίεργο - νιώθω τόσο περήφανη για αυτήν. Νιώθω έναν δεσμό με εκείνη, νομίζω επειδή αγαπάμε και οι δύο αυτόν τον χαρακτήρα. Και νομίζω ότι έχει τόσο πολύ κάτι από αυτό που είναι ήδη η Ellie... Νιώθω μια τεράστια σύνδεση με τη Bella και είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που έχει κάνει. Τι απίστευτη ηθοποιός".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*