Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ayo Edebiri θα αντικαταστήσει τον Johnny Depp στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6», κλωτσάει τραπέζια ο Elon Musk

*
Η Disney θα αλλάξει πρωταγωνιστή στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής 6» και τη θέση του Johnny Depp θα πάρει η Ayo Edebiri, με την απόφαση αυτή να βγάζει τον Elon Musk έξω από τα ρούχα (και τα Tesla) του. Ο δισεκατομμυριούχος -παράλληλα με την εκτόξευση πυραύλων και κυκλοφορία νεών ηλεκτρικών αυτοκινήτων- τοποθετήθηκε δημόσια για αυτήν την εξέλιξη και βγήκε εκτός εαυτού με την Disney, την οποία και καθύβρισε.



Η Ayo Edebiri έγινε γνωστή στο κοινό το τελευταίο διάστημα με την παρουσία της στο “The Bear” και φαίνεται πως θα αναλάβει το ρόλο της νέας πειρατίνας που θα ηγείται των νέων περιπετειών. Η Disney θέλει να κάνει reboot το franchise με νέους χαρακτήρες που θα ψάχνουν ένα νέο θησαυρό.

Ο χαρακτήρας της θα λέγεται -κατά πάσα πιθανότητα- Anne και είναι πιθανό να βασίζεται στην Anne Bonny, μία Ιρλανδή που ενήργησε στην Καραϊβική και είναι από τις διασημότερες πειρατίνες όλων των εποχών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*