Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Courteney Cox σε συζητήσεις για επιστροφή στο Scream 7

*
Η Courteney Cox βρίσκεται σε συζητήσεις για να επαναλάβει το ρόλο της ως Gale Weathers στο Scream 7.

Σύμφωνα με το Variety, η Cox ενδέχεται να επιστρέψει ως Gale Weathers στην έβδομη ταινία Scream, την οποία σκηνοθετεί ο Kevin Williamson. Ο Williamson είχε γράψει στο παρελθόν τα σενάρια για τις ταινίες Scream του 1996, Scream 2 του 1997 και Scream 4 του 2011, ενώ ήταν παραγωγός στην ταινία Scream 3 του 2000 και εκτελεστικός παραγωγός στις ταινίες Scream του 2022 και Scream VI του 2023.


Η Neve Campbell ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει ως Sidney Prescott στο Scream 7 σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε τον Μάρτιο. «Η Sidney Prescott επιστρέφει!!!!» ανέφερε η Campbell. «Πάντα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να υποδύομαι τη Sidney στις ταινίες 'Scream'. Η εκτίμησή μου για αυτές τις ταινίες και για ό,τι σήμαιναν για μένα, δεν έχει μειωθεί ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που μου ζητήθηκε, με τον πιο σεβαστό τρόπο, να φέρω τη Sidney πίσω στην οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη».

Ο Williamson έγραψε επίσης στο Instagram: «Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που το πρώτο μου σενάριο, το Scream, σκηνοθετήθηκε από τον θρυλικό Wes Craven. Ποτέ δεν θα μπορούσα να προβλέψω αυτό που θα γινόταν. Ή ότι θα σκηνοθετούσα την έβδομη συνέχεια του franchise. Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό και ανυπομονώ να κάνω αυτό το ταξίδι μαζί με τη Neve και όλη την οικογένεια του Scream, καθώς φέρνουμε πίσω τη Sidney Prescott στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών Scream».

Η είδηση έρχεται μετά την απόλυση της Melissa Barrera από την Spyglass Media Group, επειδή μίλησε κατά του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς που έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην Παλαιστίνη. Λίγο αργότερα, η Jenna Ortega αποχώρησε επίσης από το Scream 7 πριν ο Christopher Landon ανακοινώσει ότι δεν θα σκηνοθετήσει πλέον την ταινία τον Δεκέμβριο του 2023.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το Scream 7 δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*