Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Crystal Reed επιστρέφει ως Allison στο επίσημο trailer του φιλμ Teen Wolf: The Movie

Το Paramount+ κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του φιλμ Teen Wolf: The Movie, που θα αποτελέσει το sequel της επιτυχημένης σειράς Teen Wolf του MTV. Στο video βλέπουμε την επιστροφή της Crystal Reed (Gotham, Drop Dead Diva) ως Allison, αλλά και του Tyler Posey (Fast & Furious Spy Racers, Scream: Resurrection) στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Scott McCall.

Η ταινία είναι μια παραγωγή του Jeff Davis (δημιουργού της ομώνυμης σειράς) και των MTV Entertainment Studios και Orion Television (MGM). Το καστ συμπληρώνουν οι Holland Roden, Shelley Henning, Tyler Hoechlin, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman και Dylan Sprayberry.


Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ιστορίας, στο Teen Wolf: The Movie, μια πανσέληνος φέρνει ένα καινούργιο κακό στο Beacon Hills. Ο Λυκάνθρωπος Scott McCall θα πρέπει να σχηματίσει νέες συμμαχίες και να ενωθεί ξανά με παλιούς και έμπιστους φίλους για να πολεμήσει τον πιο δυνατό και θανατηφόρο εχθρό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*