Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δεύτερη σεζόν του The Last of Us ίσως έχει πιο πολλές παρεκκλίσεις

*
H σειρά The Last of Us του HBO λέγεται ότι είναι η καλύτερη μεταφορά video game στη μικρή οθόνη όλων των εποχών, με το σενάριο να ακολουθεί από κοντά την ιστορία του παιχνιδιού. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει προς το παρόν είναι αν ακολουθηθεί το ίδιο μοτίβο, αν ο Joel δολοφονηθεί όπως και στην αρχή του The Last of Us Part II. Ο ηθοποιός Pedro Pascal που υποδύεται τον χαρακτήρα είναι αβέβαιος για το μέλλον.

"Δεν γνωρίζω", δήλωσε ο Pascal στο Variety Awards Circuit podcast. "Πιστεύω ότι το Part Two θα έχει πιο πολλές παρεκκλίσεις. Φαινόταν να είναι μια διαφορετική καθηλωτική εμπειρία και έπρεπε να συμβούν πράγματα για να ολοκληρωθεί η βασική αφήγηση. Δείχνει πιο ανοιχτό. Αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζω".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*