Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δεύτερη σεζόν του “Wednesday” θα είναι πιο τρομακτική, λέει η Jenna Ortega

*
Νέες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του Wednesday προέκυψαν από τη συνέντευξη της πρωταγωνίστριας, Jenna Ortega στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmys.

Σε δηλώσεις της, η Jenna Ortega αποκάλυψε πως έλαβε τα πρώτα σενάρια της δεύτερης σεζόν «και σίγουρα έχουν ροπή προς τον τρόμο».


Ο ρόλος της ηθοποιού- goth icon θα επεκταθεί και πίσω από τις κάμερες, καθώς θα είναι εκ των παραγωγών της δεύτερης σεζόν.

“Είναι πολύ συναρπαστικό καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, η Wednesday χρειάζεται κάπως μια πλοκή να την οδηγεί. Η ίδια ποτέ δεν αλλάζει, και αυτό είναι το υπέροχο χαρακτηριστικό της».

«Υπάρχουν αρκετές πολύ, πολύ καλές ατάκες» είπε, εξηγώντας στη συνέχεια ότι στην επερχόμενη σεζόν «όλα γίνονται σε μεγαλύτερη κλίμακα» και είναι «γεμάτα δράση».

«Νομίζω ότι κάθε επεισόδιο θα έχει λίγο την αίσθηση ταινίας, και αυτό είναι καλό».

Η 21χρονη Οrtega παραβρέθηκε στα Emmys ως υποψήφια για το Βραβείο Καλύτερης Πρωταγωνίστριας σε Κωμική Σειρά για την ερμηνεία της στην πρώτη σεζόν του Wednesday.

Η υποψηφιότητα μάλιστα την κατέστησε τη δεύτερη νεότερη υποψήφια στην κατηγορία μετά την Patty Duke (The Miracle Worker), καθώς και τη νεότερη ηθοποιό λατινικής καταγωγής για το βραβείο αυτό.

«Ήταν εντελώς απροσδόκητο» είπε η Ortega αναφορικά με την υποψηφιότητα. Είμαι τόσο ευγνώμων».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «το να βρεθώ εδώ με αυτό τον τρόπο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Μπόρεσα να φέρω τη μητέρα μου μαζί εδώ απόψε, οπότε μοιάζει εντελώς σουρεαλιστικό. Νιώθω πολύ τυχερή».

Το Wednesday μεταφέρει την παραγωγή του από τη Ρουμανία στην Ιρλανδία για τη δεύτερη σεζόν, και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο σύμφωνα με το Variety. Ο ρόλος της Ortega ως παραγωγού σημαίνει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στο πλάι του Tim Burton στο δημιουργικό κομμάτι της σειράς.

Ο Burton σκηνοθέτησε τέσσερα επεισόδια της πρώτης σεζόν και ήταν παραγωγός σε όλα. Όπως έχει παραδεχθεί στο παρελθόν η Ortega, η παρουσία του σκηνοθέτη ήταν από τους κύριους λόγους που αποδέχθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Ολόκληρη η πρώτη σεζόν του Wednesday είναι διαθέσιμη στο Netflix. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται στα τέλη του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*