Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ανακοίνωσε live-action ταινία Moana με τον Dwayne Johnson (video)

*
Η Disney κάνει πράξη τα όνειρα των φίλων της Moana και μεταφέρει την πανέμορφη ιστορία της στον κινηματογράφο με τον Dwayne Johnson και άλλους ηθοποιούς. Η ταινία κινουμένων σχεδίων Moana κυκλοφόρησε το 2016 και έχει αγαπηθεί από παιδιά και μεγάλους και πλέον μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη με τον “The Rock” να αναλαμβάνει το ρόλο του Maui (που ήδη έχει, χαρίζοντάς του τη φωνή του). «Η ταινία θα μιλήσει για τη ζωή στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού μέσα από τα μάτια ενός νεαρού κοριτσιού που θέλει να χαράξει την ιστορία της. Εκεί θα γνωρίσει έναν υπέροχο χαρακτήρα που θα κάνει φίλο και θα σταθεί στο πλευρό της», σημείωσε η εταιρεία σε ένα σχετικό δελτίο Τύπου. Η Moana μπαίνει στη λίστα των κινουμένων σχεδίων που κάνουν βόλτα και από τις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τα The Lion King, Beauty and the Beast και The Little Mermaid.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*