Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ετοιμάζει νέες 2D animated ταινίες

*
Ο Eric Goldberg, lead animator του Genie της ταινίας Aladdin, αποκάλυψε ότι η Disney ετοιμάζει καινούργιες 2D animated ταινίες. Σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία φαίνεται να είναι έτοιμη να επιστρέψει σε πιο παραδοσιακούς τρόπους δημιουργίας ταινιών κινουμένων σχεδίων, εκπαιδεύοντας μάλιστα νέους animators στην εργασία 2D animations. Όπως σημειώνει ο Goldberg, η εκ νέου ενασχόληση με τέτοιου είδους projects αποτελεί κάτι σαν φόρο τιμής στην κληρονομιά της Disney, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε νέες κινηματογραφικές παραγωγές που θα είναι ζωγραφισμένες στο χέρι.

Ο Goldberg συνέχισε λέγοντας πως τα πλάνα της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν και νέες τηλεοπτικές σειρές (πιθανότατα για το Disney+), οι οποίες θα είναι βασισμένες σε γνωστά και αγαπημένα franchises, αλλά και σε καινούργια projects.

Κάπως έτσι είμαστε προ των πυλών της επιστροφής της Disney στις ρίζες της. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή έως ότου η εταιρεία ανοίξει τα χαρτιά της και μας παρουσιάσει τα πρώτα της projects.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*