Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ζητάει από τη Google και το Reddit να αποκαλύψουν τους υπεύθυνους της διαρροής του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

*
Στις αρχές του 2023, ένα μέλος του subreddit των Marvel Studios Spoilers, μιας κοινότητας που ασχολείται  με τις επερχόμενες παραγωγές της Marvel, δημοσίευσε μια τεράστια διαρροή για το MCU. Ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ο χρήστης με το όνομα MSSmods μοιράστηκε ένα έγγραφο του Google Doc 63 σελίδων, με τους διαλόγους. Σύμφωνα με δημοσίευσμα του Engadget, η Disney έχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος βρισκόταν πίσω από τη διαρροή και προσπαθεί να αναγκάσει το Reddit και την Google να κατονομάσουν το άτομο ή την ομάδα ατόμων που ευθύνονται.

Όπως πρωτοδημοσίευσε το TorrentFreak, το τμήμα MVL Film Finance της Disney, μια θυγατρική που ιδρύθηκε για την υποστήριξη των παραγωγών των Marvel Studios, έχει καταθέσει δύο αιτήσεις κλήτευσης με βάση το Digital Millennium Copyright Act με σκοπό να υποχρεώσουν το Reddit και τη Google να εντοπίσουν ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή. Καθώς το MSSmods είναι ένας κοινός λογαριασμός μεταξύ των συντονιστών του r/MarvelStudiosSpoilers, η συμμόρφωση του Reddit με την εφαρμογή θα συνεπαγόταν την ταυτοποίηση περισσότερων του ενός ατόμων από το forum. Επιπλέον, η Disney ζήτησε από τη Google και το Reddit να μοιράζονται οποιεσδήποτε "πληροφορίες αναγνώρισης" έχουν στα MSSmods — συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, αριθμών τηλεφώνου και διευθύνσεων IP — μαζί με λεπτομέρειες για οποιονδήποτε χρήστη που μπορεί να έχει εμπλακεί στην ανάρτηση, την επεξεργασία ή τη μεταφόρτωση της διαρροής.


Το Reddit ξεκαθάρισε αν προτίθεται να συμμορφωθεί με την κλήτευση. "Το Reddit δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών του. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες για να αξιολογήσουμε νομικά αιτήματα και να αντιταχθούμε όταν χρειάζεται", δήλωσε εκπρόσωπος του Reddit στο Engadget και υπέδειξε τις οδηγίες της εταιρείας περί νομικών αιτημάτων.

Άγνωστο τι σκοπεύει να κάνει η Disney για την πηγή της διαρροής, πιθανώς έναν πωλητή υποτίτλων ή έναν ανεξάρτητο μεταφραστή. Το έγγραφο που μοιράστηκε το MSSmods ήταν μια μετάφραση των πορτογαλικών υπότιτλων του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, με μερικούς από τους διαλόγους να μην παρουσιάζονται με τη σειρά που εμφανίζονταν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Peyton Reed

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*