Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η γερμανική Beta Film απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Σιωπηλός Δρόμος του MEGA για την παγκόσμια διανομή της (trailer)

Η σειρά Σιωπηλός Δρόμος του MEGA οδεύει προς τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού ύστερα από την εξαγορά των δικαιωμάτων της από τη γερμανική Beta Film. Η πρώτη της παρουσίαση εκτός συνόρων θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες στο πλαίσιο της διοργάνωσης MIPTV της Γαλλίας (59th Spring International Television Market), όπου και αναμένεται να πουληθεί σε χώρες του εξωτερικού για την προβολή της από τοπικά κανάλια.

Σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και με σενάριο από τους Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπάνη, η σειρά απέσπασε εξαιρετικές κρητικές κατά την τηλεοπτική σεζόν 2020 – 2021 και απέκτησε φανατικό κοινό. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Ανθή Ευστρατιάδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Χρήστος Λούλης, Βίκυ Παπαδοπούλου και Μυρτώ Αλικάκη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*