Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gillian Andreson ετοιμάζεται για την συνέντευξη της ζωής της στο “Scoop” (trailer)

Η Netflix παρουσιάζει μια πρώτη γεύση από τη μεταμόρφωση της Gillian Anderson στην Emily Maitlis του BBC Newsnight στο πρώτο teaser της επερχόμενης ταινίας, “Scoop”.

Η Anderson πρωταγωνιστεί μαζί με τους Rufus Sewell, Billie Piper και Keely Hawes στην επερχόμενη ταινία, η οποία δίνει μια γεύση από τα τεκταινόμενα πίσω από τις κάμερες για το πώς διαμορφώθηκε η συνέντευξη του Νοεμβρίου 2019 στο Newsnight με τον πρίγκιπα Andrew και τους δεσμούς του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Jeffrey Epstein.


«Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το Scoop είναι η εκ των έσω αφήγηση της συνεπούς δημοσιογραφίας που οδήγησε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη - η περίφημη εμφάνιση του Πρίγκιπα Andrew (υποδυόμενου από τον Rufus Sewell) στο BBC Newsnight. Από την ένταση των ριψοκίνδυνων διαπραγματεύσεων της παραγωγού Sam McAlister (υποδυόμενη από την Billie Piper) με το παλάτι του Buckingham, έως τη συναρπαστική και διερευνητική αναμέτρηση της Emily Maitlis (υποδυόμενη από την Gillian Anderson) με τον Πρίγκιπα, το Scoop μας μεταφέρει την αθέατη πλευρά της ιστορίας, με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες που δεν θα σταματούσαν μπροστά σε τίποτα για να πετύχουν το αποκλειστικό».

Ο Πρίγκιπας Andrew παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λίγο μετά τη μετάδοση της συνέντευξης.

Ο σκηνοθέτης της σειράς The Crown, Philip Martin, βρίσκεται στο τιμόνι της ταινίας, η οποία σε σενάριο των Peter Moffatt και Geoff Bussetil. Σε ρόλο παραγωγού είναι η Hilary Salmon και ο Radford Neville για τη Lighthouse Film & TV και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η McAlister και ο Sanjay Singhal για τη Voltage TV.

Το Scoop θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*