Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gina Rodriguez και ο Tom Ellis πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία του Netflix, Players (trailer)

To Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ρομαντικής κωμωδίας Players, όπου πρωταγωνιστούν η Gina Rodriguez και ο Tom Ellis. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2024, με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου.

"Στην ταινία, ο Νεοϋορκέζα αθλητικογράφος Mack έχει περάσει χρόνια επινοώντας επιτυχημένα «παιχνίδια» με τον καλύτερο φίλο Adam και την ομάδα τους. Αν και αυτό έχει οδηγήσει σε αμέτρητα one-night stand όλα αυτά τα χρόνια, το να ακολουθήσεις το playbook τους συνοδεύεται από ένα αυστηρό σύνολο βασικών κανόνων – ο κυριότερος από αυτούς: δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση από ένα "παιχνίδι". Όταν η Mack ερωτεύεται απροσδόκητα τον τελευταίο της στόχο, τον γοητευτικό πολεμικό ανταποκριτή Nick, αρχίζει να ξανασκέφτεται το "παιχνίδι" εντελώς διαφορετικά. Καθώς οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δουλειάς, διασκέδασης, φιλίας και ρομαντισμού αρχίζουν να θολώνουν, Mack πρέπει να μάθει τι χρειάζεται για να περάσει από το απλό "σκοράρισμα" στο να παίζει για κρατήσει κάποιον δίπλα της".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι Damon Wayans Jr., Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim και Marin Hinkle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*