Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jamie Clayton ως Pinhead στο trailer της ταινίας Hellraiser του Hulu

Το Hulu αποκάλυψε το επίσημο trailer για την ταινία– αναβίωση του Hellraiser, της κλασικής ιστορίας υπερφυσικού τρόμου του Clive Barker. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την υπηρεσία streaming στις 7 Οκτωβρίου 2022, με πρωταγωνιστές τις Jamie Clayton ως Pinhead και Odessa A’Zion ως Riley. Μαζί τους θα εμφανίζονται και οι Brandon Flynn, Goran Višnjić, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Selina Lo και Hiam Abbass.

Σκηνοθέτης του reboot είναι ο David Bruckner (The Ritual, The Nighthouse) και σεναριογράφοι οι Ben Collins και Luke Piotrowski. Το χεράκι του στην ιστορία της νέας ταινίας έβαλε και ο Davis S. Goyer (Batman v Superman: Dawn of Justice), ο οποίος έχει τελέσει σεναριογράφος για video games όπως τα Call of Duty: Black Ops και Call of Duty: Black Ops Cold War.


Στο νέο Hellraiser, μια νεαρή γυναίκα με προβλήματα εθισμού βρίσκει ένα αρχαίο puzzle box, σκοπός του οποίου είναι η επίκληση των Cenobites, τρομακτικών υπερφυσικών οντοτήτων από μια άλλη διάσταση.

Η original ταινία έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 1987 και βασίστηκε στη νουβέλα The Hellbound Heart του Barker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*