Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jennifer Hudson και η Milla Jovovich πρωταγωνιστούν στο φουτουριστικό θρίλερ Breathe (trailer)

Η Capstone Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Breathe, όπου πρωταγωνιστούν η Jennifer Hudson και η Milla Jovovich.

"Το Breathe είναι ένα θρίλερ που διαδραματίζεται στο μέλλον", αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. "Αφού η Γη μένει ακατοίκητη λόγω έλλειψης οξυγόνου, μια μητέρα, η Maya και η κόρη της, Zora αναγκάζονται να ζουν υπόγεια, με κάποιες σύντομες επισκέψεις στην επιφάνεια να γίνονται μόνο με μια στολή οξυγόνου τελευταίας τεχνολογίας, την οποία δημιούργησε ο σύζυγος της Maya, o Darius, τον οποίο θεωρεί νεκρό. Όταν συναντάει ένα μυστηριώδες ζευγάρι που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τον Darius και τη μοίρα του, η Maya συμφωνεί να τους αφήσει να μπουν στο καταφύγιό τους, αλλά οι επισκέπτες δεν είναι αυτοί που ισχυρίζονται, με αποτέλεσμα η μητέρα και κόρη να παλεύουν για την επιβίωσής τους".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Quvenzhané Wallis, Raúl Castillo with Common και Sam Worthington.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*