Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jennifer Lopez με ρομποτική πανοπλία μάς εισάγει στον κόσμου του ATLAS (trailer)

Το “ATLAS” του Netflix από τον σκηνοθέτη Brad Peyton φέρνει την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με δολοφονικά μηχανάκια στο εκρηκτικό πρώτο trailer του.

Τοποθετημένο σε ένα άγριο μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τεράστια ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη για να διεξάγει πολέμους, το Atlas αφηγείται την ιστορία του πώς η αναλύτρια δεδομένων Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια επαναστατημένη μηχανή για να σώσει τη Γη. Παρά την ευρεία χρήση των μηχανών σε όλο τον κόσμο, η Shepherd δεν μπορεί να αποβάλει τη βαθιά δυσπιστία της για τις σκεπτόμενες μηχανές, οι οποίες φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αυτόνομα ή υπό τον έλεγχο ενός ανθρώπινου πιλότου.


Όταν όμως η Sheperd καλείται να συμμετάσχει σε μια μυστική αποστολή για την εξουδετέρωση ενός αποστάτη mech, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν κίνδυνο από τον οποίο μόνο μια μηχανή μπορεί να την προστατεύσει. Παρόλο που το νέο trailer του Atlas δεν δίνει πολλά στοιχεία για την πλοκή, είναι σαφές ότι ο Peyton και ο κινηματογραφιστής John Schwartzman επιδιώκουν να μεταφέρουν μια επική ατμόσφαιρα στο σαλόνι μας .

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*