Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jessica Alba πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix Trigger Warning (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Trigger Warning, το επερχόμενο action thriller με τη Jessica Alba στον ρόλο μιας στρατιωτίνας των ειδικών δυνάμεων, σε αποστολή να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα της. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 21 Ιουνίου 2024.

"Η κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων Parker (Alba) βρίσκεται σε υπηρεσία στο εξωτερικό όταν την καλούν πίσω στη γενέτειρά της, με την τραγική είδηση ότι ο πατέρας της πέθανε ξαφνικά. Πλεόν, ιδιοκτήτρια του οικογενειακού μπαρ, η Parker επανασυνδέεται με τον πρώην φίλο της που έγινε σερίφης τον Jesse, τον θερμοκέφαλο αδερφό του, Elvis και τον ισχυρό πατέρα τους γερουσιαστή Swann, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη στον δικό της πατέρα".


"Η αναζήτηση της Parker για απαντήσεις θα τη φερει νότια και σύντομα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μια βίαιη συμμορία που κυριαρχεί στην πόλη της. Αβέβαιη για το ποιον μπορεί πραγματικά να εμπιστευτεί, η Parker βασίζεται στην εκπαίδευσή της ως κομάντο και αποδεικνύεται ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη καθώς κυνηγάει την αλήθεια και προσπαθεί να διορθώσει ό,τι έχει πάει στραβά στην κομητεία Swann, με τη βοήθεια του συνεργάτη της και ο χάκερ Spider αλλά και του τοπικού dealer, Mike", αναφέρει η σύνοψη.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Mark Webber, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso, Anthony Michael Hall, Kaiwi Lyman και Hari Dhillon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*