Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jessica Chastain και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στο θρίλερ Mothers’ Instinct (trailer)

Το StudioCanal UK δημοσίευσε το πρώτο trailer της ταινίας Mothers’ Instinct. Πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ με πρωταγωνίστριες τη Jessica Chastain και την Anne Hathaway. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η Chastain και η Hathaway υποδύονται δύο γειτόνισσες, η φιλία των οποίων εξελίσεται σε κάτι σκοτεινό, μετά τον τραγικό και απροσδόκητο θάνατου του παιδιού της μιας από τις δύο. Οι φαινομενικά οικογενειακοί τους δεσμοί υπονομεύονται σταδιακά από τις ενοχές και την παράνοια και αναπτύσσεται μια συναρπαστική μάχη βουλήσεων, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά της μητρικής αγάπης.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Benoit Delhomme και προς το παρόν δεν έχει οριστεί η ημερομηνία πρεμιέρας του φιλμ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*