Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Julia Roberts και ο Ethan Hawke πρωταγωνιστούν στο ψυχολογικό θρίλερ Leave the World Behind του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Leave the World Behind, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο ψυχολογικό θρίλερ που πρωταγωνιστούν η Julia Roberts, ο Mahershala Ali και ο Ethan Hawke.

“Η Amanda και ο σύζυγός της Clay, νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους. Όμως οι διακοπές τους παίρνουν απροσδόκητη τροπή όταν ο G.H. και η κόρη του Ruth φτάνουν μέσα στη νύχτα, μεταφέροντας νέα για μια μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση και αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι που ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους. Οι δύο οικογένειες συμβιώνουν με την ιδεά μιας επικείμενης καταστροφής που γίνεται όλο και πιο τρομακτική κάθε λεπτό, αναγκάζοντας τους πάντες να συμβιβαστούν με τις θέσεις τους σε έναν κόσμο που καταρρέει".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι Myha’la Herrold, Kevin Bacon, Farrah MacKenzie και Charlie Evans, με σκηνοθέτη τον Sam Esmail (Mr. Robot).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*