Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis δημιουργούσε ανησυχίες στους συνεργάτες του εδώ και χρόνια

*
Ο ηθοποιός Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία το 2022, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως πάσχει και από μετωποκροταφική άνοια. Παρόλα αυτά, η κατάσταση της υγείας του προκαλούσε ανησυχίες στους κοντινούς του συνεργάτες χρόνια πριν.

Ο Mike Burns, σκηνοθέτης της ταινίας Out of Death με πρωταγωνιστή τον Willis, έστειλε ένα mail στον σεναριογράφο της παραγωγής, Bill Lawrence, μέσα από το οποίο του ζητούσε τη μείωση των διαλόγων του ηθοποιού στο ελάχιστο δυνατό. Μάλιστα, ο Burns ζήτησε από τον Lawrence να αφαιρέσει τουλάχιστον 5 σελίδες από το σενάριο, στις οποίες συμμετείχε ο Willis. Ο σκηνοθέτης δεν γνωστοποίησε ποτέ τους λόγους που τον οδήγησαν στο να στείλει το συγκεκριμένο mail, όμως όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού είχε ήδη πάρει την κατιούσα.

Ο Burns δεν είναι φυσικά ο μόνος που το παρατήρησε. Πολλοί στενοί συνεργάτες του Willis εκδήλωσαν ανησυχίες για την κατάστασή του, σε συνεντεύξεις τους για το περιοδικό Times. Ορισμένοι από αυτούς είπαν δεν ήταν σίγουροι για το αν ο ηθοποιός είχε πλήρη επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω του.

Η τελευταία ταινία του Bruce Willis είναι το Assassin του Jesse Atlas. Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και σε Video on Demand στις 31 Μαρτίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*